dijous, 15 de març del 2012

20% de descompte en productes ecològics als seguidors de Olokuti a Facebook i Twitter #ecojust #ecologia

Olokuti, la més gran tenda online de productes ecològics de l'estat, ha anunciat avui al seu blog que inicia una promoció, aquest 15 de març, amb un 20% de descompte en tots els seus productes. Si ja en sou amics, només els heu de demanar el codi. Si no en sou, només els heu de seguir. Olokuti és també l'empresa que també abasteix la tenda online de la Revista Integral i si paseu a recollir els productes per alguna de les seves tendes físiques, a més, us estalvieu els 5 euros de transport. Us reproduim el seu post:

Descomptes
en les teves compres online si segueixes a Olokuti a Facebook o Twitter

A partir d'avui i durant aquest mes de març, ser fan d'Olokuti a Facebook o seguidor al Twitter té premi. T'expliquem perquè:

- Si ja ets fan de Olokuti en les xarxes socials, poseu-vos directe, via Facebook o Twitter, i et donarem un codi secret que et permetrà aplicar un 20% de descompte sobre qualsevol compra en línia al web de Olokuti durant el mes de març.
- D'altra banda, si encara no ets fan d'Olokuti, al afegir-nos com a tal en Facebook o seguir-nos a Twitter, et farem arribar el codi de descompte del 20% per la compra de qualsevol producte a la botiga online de Olokuti durant el mes de març.

Segueix-nos a les xarxes socials i et podràs beneficiar de les nostres promocions i activitats gratuïtes durant tot l'any.
Moltes gràcies per seguir-nos i per contribuir a un món més sostenible!

Font: http://olokuti.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...