dijous, 10 de novembre del 2011

Els forners lleidatans i la cooperativa Baró de Maials impulsen una campanya per fomentar l'alimentació saludable #ecojust

Promoure el consum d'oli verge extra i de pa artesanal. Aquest és
l'objectiu de la campanya que han engegat el Gremi de Forners de les
Terres de Lleida i la Cooperativa Baró de Maials, per conscienciar de
la necessitat d'una alimentació saludable basada en la dieta
mediterrània. Uns 70 forns de pa de la ciutat de Lleida repartiran
prop de 60.000 envasos de paper per al pa durant les pròximes
setmanes. A més, aquest dijous oferiran als seus clients unes 25.000
llesques de pa amb oli d'oliva perquè puguin degustar tots dos
productes. I és que tant els forners com els productors d'oli alerten
que el consum dels productes de qualitat s'està perdent i s'opta cada
cop més per una alimentació poc saludable./acn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...